SEGÍTÜNK A BAJBAN! INGYEN HIRDETÉSI FELÜLET AZ ÉRDI HÍREKBEN ÉRDI VÁLLALKOZÓKNAK

Az Érdi Hírek szerkesztősége ingyen hirdetési felületet biztosít a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott érdi vállalkozóknak.

TISZTELT ÉRDI VÁLLALKOZÓK!

A koronavírus-járvány miatt Érden is sok kisvállalkozó (kiskereskedő, vendéglátós, szolgáltató) került nehéz helyzetbe.

Az Önök megsegítése érdekében a 25 ezer példányban megjelenő Érdi Hírek felajánlja, hogy egy alkalommal 1/15 méretben ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít az Érden működő kisvállalkozóknak, akik

  1. a veszélyhelyzet alatt elvitel és/vagy házhoz szállítás útján kínálnak vásárlási lehetőséget,
  2. a veszélyhelyzet utáni nyitásukat szeretnék meghirdetni.

Az 1. típusú hirdetéseket az április 7-én és 20-án,

a 2. típusú hirdetéseket a május 4-én és 18-án megjelenő számainkban tesszük közzé.

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván a lehetőséggel, a hirdetes@kornetas.hu e-mail-címre küldje el hirdetési anyagát az alábbiakban megjelölt paraméterekkel:

– 1/15 fekvő formátum: 106 mm szélesség, 65 mm magasság;

– CMYK nyomdai felhasználásra alkalmas fájl .pdf vagy .jpg formátumban (min. 300 dpi felbontás).

A hirdetési felületen a szöveg mellett javasoljuk logó elhelyezését is. Az anyagokat

– 2021. április 7-i lapszámunkhoz 2021. március 31-ig,

– 2021. április 20-i lapszámunkhoz 2021. április 14-ig

– 2021. május 4-i lapszámunkhoz 2021. április 28-ig

– 2021. május 18-i lapszámunkhoz 2021. május 12-ig

várjuk!

Az Érdi Hírek szerkesztősége

Főoldalról ajánljuk

Végre! Pest megye önálló régióként pályázhat forrásokra

Pest megye önálló régióvá válásával mintegy 140 milliárd forint fejlesztési forráshoz juthatnak a térség települései, köztük Érd is. A lehetőség uniós tagságunk kezdetétől élt volna, ha a baloldal, köztük érdi képviselői, nem akadályozták volna meg az erről szóló népszavazást. Ennek fényében nem csoda, hogy Csőzik László és a médiája egy árva betűt sem írt eddig erről a történelmi fejleményről.

Komoly kihívást jelent az ÉTH adósságainak törlesztése

Holtpontra jutott Érd hulladékszállító cége és a Fővárosi Közterület-fenntartó közötti gazdasági kapcsolat – ismerte el az érdi propagandamédiának adott interjúban a cég ügyvezetője. Aki ugyanakkor reméli, hogy Érd nem lesz Nápoly, amely az elmúlt évtizedben sokszor fuldokolt az utcán halomban álló, el nem szállított szemétben.

Lózungok helyett valódi cselekvés

Érd és térsége országgyűlési képviselője, dr. Aradszki András a súlyos covid-betegségét legyőzve immár ismét nagy energiával vesz részt a parlamenti munkában és képviseli az itt élők ügyeit. A felelős cselekvés jellemzi munkáját, amely az elmúlt 10 évben soha nem látott fejlődést és kormányzati támogatást tett lehetővé az egész térség számára.

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.