SEGÍTÜNK A BAJBAN! INGYEN HIRDETÉSI FELÜLET AZ ÉRDI HÍREKBEN ÉRDI VÁLLALKOZÓKNAK

Az Érdi Hírek szerkesztősége ingyen hirdetési felületet biztosít a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott érdi vállalkozóknak.

TISZTELT ÉRDI VÁLLALKOZÓK!

A koronavírus-járvány miatt Érden is sok kisvállalkozó (kiskereskedő, vendéglátós, szolgáltató) került nehéz helyzetbe.

Az Önök megsegítése érdekében a 25 ezer példányban megjelenő Érdi Hírek felajánlja, hogy egy alkalommal 1/15 méretben ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít az Érden működő kisvállalkozóknak, akik

  1. a veszélyhelyzet alatt elvitel és/vagy házhoz szállítás útján kínálnak vásárlási lehetőséget,
  2. a veszélyhelyzet utáni nyitásukat szeretnék meghirdetni.

Az 1. típusú hirdetéseket az április 7-én és 20-án,

a 2. típusú hirdetéseket a május 4-én és 18-án megjelenő számainkban tesszük közzé.

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván a lehetőséggel, a hirdetes@kornetas.hu e-mail-címre küldje el hirdetési anyagát az alábbiakban megjelölt paraméterekkel:

– 1/15 fekvő formátum: 106 mm szélesség, 65 mm magasság;

– CMYK nyomdai felhasználásra alkalmas fájl .pdf vagy .jpg formátumban (min. 300 dpi felbontás).

A hirdetési felületen a szöveg mellett javasoljuk logó elhelyezését is. Az anyagokat

– 2021. április 7-i lapszámunkhoz 2021. március 31-ig,

– 2021. április 20-i lapszámunkhoz 2021. április 14-ig

– 2021. május 4-i lapszámunkhoz 2021. április 28-ig

– 2021. május 18-i lapszámunkhoz 2021. május 12-ig

várjuk!

Az Érdi Hírek szerkesztősége

Főoldalról ajánljuk

A családok már mernek eggyel több gyermeket vállalni

Korábbi felmérések szerint a házaspárok eggyel több gyermeket szerettek volna, mint amennyit végül vállaltak. Ahogy a családtámogatási rendszer javított az életminőségen, a családok ma már mernek eggyel több gyermeket vállalni – a mintegy kétmillió magyar kiskorú egyharmada, 700 ezer gyermek nagycsaládban él – mondja a Mandinernek adott nagyinterjújában a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin.

Asztalos Éva: „Nem stílusom más embert porba tiporni”

Dr. Asztalos Éva önkormányzati képviselő sokáig a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció érdi elnökeként politizált. Sokakat meglepett, amikor tavaly kilépett a pártból. Ennek okairól is kérdeztük őt, de először arra voltunk kíváncsiak, miért nem vesz részt a baloldal előválasztási kampányában, miért függetlenként indul a jövő évi országgyűlési választáson?

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.