“Olyan központi hely lesz itt a városban, ami miatt jó Érden lenni és többé nem kell ezért Budapestre menni”

Olvasói levelet kaptunk, amelyet szó szerint teszünk közzé! Az Érdi Városligetről van szó, amely a Papi Földeknél készült el. Látogassa meg Ön is mielőbb, amíg be nem zárja a városvezetés!

Tisztelt Szerkesztőség!Azért bátorkodom írni, mert szeretném valahogy megfogalmazni, milyen jó, hogy megszületett az “érdi Városliget”.

Én eddig csak a megnyitása körüli hírek kapcsán értesültem róla, de most, amikor október végén kimentem oda gyerekeimmel, őszintén megdöbbentem. 

Ez a helyszín nagyon nagy hiányt pótol és olyan érték, amit később minden érdi imádni fog.

Itt a futás, a játszóterezés, a kutyasétáltatás, egy nyáresti ücsörgés vagy focimeccs élénye is más lesz. Sajnálom, hogy nem hamarabb nyitott meg, de még így az őszi napsütésben is élmény volt ott lenni.

A gyerekek követelték, hogy ne a megszokott játszira, hanem a “tóhoz” menjünk.Szívből ajánlom minden érdinek, hogy ezt a helyet megismerje, és alig várom, hogy tavasszal benépesüljön.

Ez pontosan olyan mint a fővárosban a Városliget, a Kopaszi gát vagy a Margitsziget.  Olyan központi hely lesz itt a városban, ami miatt jó Érden lenni és többé nem kell ezért Budapestre menni.

Köszönjük ezt, váljon minden érdi örömére!

K.Á.

Főoldalról ajánljuk

Mi lesz veled, Érdi Városliget?

Az Érdi Városliget egyre népszerűbb az érdiek körében. Minden héten több száz család látogat ki ide sportolni, kikapcsolódni. A baloldal a választási kampányban ádázul támadta a helyet, most pedig a hírek szerint már az üzemeltetési szerződést is felmondták. Pedig sorra jelennek meg a pályázatok, amelyek segítségével még szebbé, még otthonosabbá lehetne tenni a helyet.

Érd a sor végén az élhető magyar városok rangsorában

Magyarországon a Várnegyedben és a belvárosban a legjobb élni, míg a megyei jogú városok között Érd szerepelt a leggyengébben – derült ki az Otthon Centrum nemzetközi trendek alapján felállított rangsorából, amely a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta tavaly év végén.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.