„Olyan központi hely lesz itt a városban, ami miatt jó Érden lenni és többé nem kell ezért Budapestre menni”

„Olyan központi hely lesz itt a városban, ami miatt jó Érden lenni és többé nem kell ezért Budapestre menni”

Olvasói levelet kaptunk, amelyet szó szerint teszünk közzé! Az Érdi Városligetről van szó, amely a Papi Földeknél készült el. Látogassa meg Ön is mielőbb, amíg be nem zárja a városvezetés!

Tisztelt Szerkesztőség!Azért bátorkodom írni, mert szeretném valahogy megfogalmazni, milyen jó, hogy megszületett az „érdi Városliget”.

Én eddig csak a megnyitása körüli hírek kapcsán értesültem róla, de most, amikor október végén kimentem oda gyerekeimmel, őszintén megdöbbentem. 

Ez a helyszín nagyon nagy hiányt pótol és olyan érték, amit később minden érdi imádni fog.

Itt a futás, a játszóterezés, a kutyasétáltatás, egy nyáresti ücsörgés vagy focimeccs élénye is más lesz. Sajnálom, hogy nem hamarabb nyitott meg, de még így az őszi napsütésben is élmény volt ott lenni.

A gyerekek követelték, hogy ne a megszokott játszira, hanem a „tóhoz” menjünk.Szívből ajánlom minden érdinek, hogy ezt a helyet megismerje, és alig várom, hogy tavasszal benépesüljön.

Ez pontosan olyan mint a fővárosban a Városliget, a Kopaszi gát vagy a Margitsziget.  Olyan központi hely lesz itt a városban, ami miatt jó Érden lenni és többé nem kell ezért Budapestre menni.

Köszönjük ezt, váljon minden érdi örömére!

K.Á.

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.