Nem akarnak kiköltözni a régi tulajok: kitört a balhé egy érdi háznál!

Nem akarnak kiköltözni a régi tulajok: kitört a balhé egy érdi háznál!

Egy érdi ingatlan régi tulajdonosai nem akarják elhagyni a házat, pedig az ingatlan új tulajdonosa, Sz. Károly vállalkozó már egy éve kifizetette a közel 200 millió forintos vételárat.

Eredetileg egyébként csak pár hónapig maradtak volna a régi lakók, amíg nem találnak maguknak új lakást.

„A jó szívem miatt kerültem bajba, mert ezek az emberek csalók, elvették, majd luxusautókra elköltötték a pénzemet, s most nem akarnak kiköltözni”
– nyilatkozta a Blikknek szomorúan a vállalkozó.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben jelenleg több eljárás is folyik az Érdi Rendőrkapitányságon, Sz. Károly csalás miatt feljelentést is tett, egy biztonsági céget pedig megbízott azzal, hogy figyeljék az ingatlant, nehogy elvigyék a házhoz tartozó berendezési tárgyakat az illegális lakók.

A megbízott biztonsági cég alkalmazottait szerdán már bántalmazták is: autójukkal nekimentek a megfigyelést végző autónak, valamint meg is ütötték az egyébként munkájukat végző férfiakat.

A cég alkalmazottai természetesen értesítették a rendőrséget és hamarosan garázdaság miatt ki is adta az elfogatóparancsot a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Blikk információi szerint egyébként a keresett család az általuk jogtalanul használt ingatlanban húzhatta meg magát ahol bujkálva várják a rendőröket.

Forrás: Blikk

Kiemelt kép: police.hu

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.