Még több támogatást kaphatnak a családok

Még több támogatást kaphatnak a családok

A kormány családbarát Magyarországot épít, 2010 óta évről évre egyre több családtámogatás van, és ha az április 3-ai választáson újra a Fidesz kap bizalmat, akkor tovább bővül a családtámogatások köre.

A gyerekes családoknak több tucat támogatás szól, tájékozódásuk elősegítésére indították el tavaly decemberben a családtámogatási kalkulátort, amely segít feltérképezni a támogatásokat, hogy mindenki megtalálja a számára elérhető lehetőségeket. A www.csalad.hu/kalkulator oldalon elérhető, név nélkül kitölthető kalkulátor 35 féle támogatási formáról ad tájékoztatást, és indulása óta már több mint 125 ezer látogatója volt.

A Fidesz vezette kormány társadalompolitikájának középpontjában a családok állnak. Nem véletlen tehát, hogy a korábbi három és félszeresére, 3500 milliárd forintra növelte a gyermekes családoknak kifizetett támogatásokat. Bevezették a családi adórendszert, folyamatosan bővítik a családi adókedvezményt és bevezették a gyed extrát. Továbbá adómentességet élveznek a négy vagy több gyermeket nevelő nők és Magyarországon történetében először családi adó-visszatérítést is fizettek.

Több támogatás segíti az otthonteremtést is: a csok, a kormány által támogatott kamatmentes vagy kedvezményes kölcsönök, az otthonfelújítási támogatás, az áfakedvezmények, a jelzáloghitel csökkentés és az illetékmentesség.

A kormánynak fontos, hogy a gyerekes családok békében és biztonságban élhessenek Magyarországon, és szeretnének nekik még több pénzt, még több támogatást adni.

A baloldal ennek éppen az ellenkezőjét tette. A Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt a baloldal elvette a gyerekesek támogatását és sorozatos megszorításokat hajtott végre. De még ellenzékben is rendre a családok támogatása ellen szavaztak. Bősz Anett, a DK frakcióvezetője és Gyurcsány érdi jelöltje folyamatosan nemmel szavazott vagy tüntetőleg távolmaradt a családokról szóló szavazásokon.

Nagy tehát az április 3-ai választások tétje, mert a családok támogatásában is előre kell menni, nem hátra.

erdihirek.hu

A következő 5 év legfontosabb feladata Érden

Az otthonos Érd büszke arra, hogy megyei jogú város. Ezért sokan gondolják azt, hogy érdemes arra, hogy rangjának megfelelő úthálózatot kapjon. Ez az a terület, ahol már mindent megígértek már

Legyen Érd ismét a nyertesek között!

Megújult csapattal jelentkezett a Fidesz a júniusi önkormányzati választáson. Céljuk nem kevesebb, mint hogy elérjék: Érd újból fejlődésnek induljon az elmúlt évek stagnálása után. Interjú Gasparik Gábor érdi Fidesz elnökkel.

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.