Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

A biztonság garantálásáért a 18 év feletti dolgozók és látogatók csak védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a táborokban.

Idén mintegy 3 ezer gyermek táborozhat hetente egyidejűleg az Erzsébet-táborokban nyugat-európai körülmények között, annak a több tízmilliárdos beruházásnak köszönhetően, amely nagymértékben emeli majd az itt töltött idő minőségét.

A tervek szerint Zánka mellet Fonyódligeten és Csillebércen is megújulhatnak a táborok, többek között téliesítik is az épületeket.

Jelentkezni az E-tábor Plusz felületén lehet a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborokba, illetve a Napközi Erzsébet-táborok megszervezésére. A zánkai, ottalvós gyermektáborok június 20-án kezdődnek, a felújított Fonyódligeti Erzsébet-tábor pedig augusztusban nyithatja meg kapuit a táborozók előtt. Emellett, június 21-től országszerte lesznek napközi táborok is. 

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.