Már nem büdös Csőziknek Mészáros Lőrinc pénze

Évekig rágalmazta, szidalmazta Mészáros Lőrincet Érd jelenlegi polgármestere, most azonban nagyot fordult a világ: Csőzik László gyakorlatilag elismerte, hogy a milliárdos vállalkozó cégei becsületes úton tesznek szert bevételekre. El is fogadta a szponzorációs felajánlást.

Bocsánatkérésnek beillő hálálkodással köszönte meg közösségi oldalán Érd polgármestere, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Fejér-Bál Kft a jövőben évi 50 millió forinttal szponzorálja az érdi kézilabdát. A bocsánatkérés sokszorosan kijárt már, hiszen Érd mostani polgármestere 2019-ben választási kampányának jelentős részét Mészáros Lőrinc szidalmazására és rágalmazására építette.

Csőzik László most lényegében elismerte, hogy Mészáros Lőrinc vagyona legális, másképpen nyilván nem fogadta volna el a szponzorációt. Az érdi polgármester így szembehelyezkedett a baloldal által legfontosabbnak tartott üzenettel, miszerint egy esetleges választási győzelem esetén az üzletembert börtönbe küldik.

„Ebben a nagyon nehéz időszakban óriási segítséget kapott a fenntartó önkormányzatunk, így nem csak az érdiek adóforintjaiból kell finanszíroznunk az érdi sikersportágat, hanem most először valódi, nagy céges szponzoruk is lett” – áradozott Csőzik a közösségi oldalán, amit egy imára tett kézzel kihangsúlyozott hatalmas „köszönjük!”-kel zárt.

Főoldalról ajánljuk

A családok már mernek eggyel több gyermeket vállalni

Korábbi felmérések szerint a házaspárok eggyel több gyermeket szerettek volna, mint amennyit végül vállaltak. Ahogy a családtámogatási rendszer javított az életminőségen, a családok ma már mernek eggyel több gyermeket vállalni – a mintegy kétmillió magyar kiskorú egyharmada, 700 ezer gyermek nagycsaládban él – mondja a Mandinernek adott nagyinterjújában a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin.

Asztalos Éva: „Nem stílusom más embert porba tiporni”

Dr. Asztalos Éva önkormányzati képviselő sokáig a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció érdi elnökeként politizált. Sokakat meglepett, amikor tavaly kilépett a pártból. Ennek okairól is kérdeztük őt, de először arra voltunk kíváncsiak, miért nem vesz részt a baloldal előválasztási kampányában, miért függetlenként indul a jövő évi országgyűlési választáson?

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.