Közönségkorcsolyázás az Érdi Jégcsarnokban

2022. február 12-én újfent várjuk a korcsolyázni vágyókat az Érdi Jégcsarnokban. A program este hat órakor kezdődik.

Szombaton, azaz holnap 18 és 21 óra között ismét lesz lehetőség korcsolyázásra az Érdi Jégcsarnokban. Ami a teljes februári programot illeti, előzetes terveink szerint három alkalommal várjuk a jeges sportok kedvelőit – adta hírül weboldalán a Kárpáti Farkasok SE.

Közönségkorcsolyázási lehetőségek februárban:

  • február 12., 18:00-21:00
  • február 19., 17:30-20:30
  • február 26., 15:30-18.30

A program időtartama alatt korcsolyabérlésre, korcsolyaélezésre és fejvédőbérlésre is lesz lehetősége a mozgás szerelmeseinek.

Az Érdi Jégcsarnok, a Kárpáti Farkasok jégkorongcsapatának otthona az első olyan jeges sportlétesítmény Magyarországon, amely egész évben folyamatosan működik.

A jégcsarnok a programoktól függően reggel 8 és este 22 óra között tart nyitva. Hétköznapokon délelőtt, tanítási időszakban iskolai és óvodai csoportok használják, kora délután a jeges sportok utánpótlás edzései, míg késő délután és esti időszakokban amatőr jégkorongozók és egyéb jeges sportok kedvelői veszik birtokba a jégfelületet. Hétköznap és hétvégeken versenyek és mérkőzések megrendezésére is van lehetőség, valamint a hétvégi délutánokon lehetőséget kap a nagyközönség a korcsolyázásra.

A Kárpáti Farkasok Sportegyesület a jégpálya 2019 januári megnyitása óta változatos programokkal tölti meg az Érdi Jégcsarnokot, nagyszerű sportolási lehetőséget kínálva az érdi és a környező települések lakói előtt. A jégkorong sportág elkötelezett hívei közönségkorcsolyázással, korcsolyaoktatással és hokisulival várják az érdeklődőket.

(Fotó: karpatifarkasok.hu)

Főoldalról ajánljuk

T. Mészáros András: A politikai hazugságok árát az érdiek fizetik meg

A város baloldali politikai többsége megszavazta Érd idei költségvetését. Ahogy Csőzik László fogalmazott, „gúzsba kötve táncol a város” 2023-ban. A közgyűlés Fidesz-frakciója nemmel szavazott a költségvetési rendeletre. Ennek okairól kérdeztük T. Mészáros András frakcióvezetőt, a város korábbi polgármesterét.

A BEZÁRÁSOKRA SZAVAZNÁNAK CSŐZIKÉK – AZ ÉRDI FIDESZ 2,4 MILLIÁRD FORINTOS REZSIMENTŐ CSOMAGOT TETT AZ ASZTALRA

Sport-és kulturális intézmények bezárására tesz javaslatot a holnapi közgyűlésen Csőzik László és baloldali csapata. A testületben kisebbségben lévő érdi Fidesz ezzel szemben olyan, közel egy milliárd forintos takarékossági csomagot javasol, amelynek elfogadása esetén elkerülhetőek lennének a bezárások. Közben a kormány 42 millió forintot szavazott meg Érdnek az Érd Aréna nyitva tartására.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).