Közönségkorcsolyázás az Érdi Jégcsarnokban

Közönségkorcsolyázás az Érdi Jégcsarnokban

2022. február 12-én újfent várjuk a korcsolyázni vágyókat az Érdi Jégcsarnokban. A program este hat órakor kezdődik.

Szombaton, azaz holnap 18 és 21 óra között ismét lesz lehetőség korcsolyázásra az Érdi Jégcsarnokban. Ami a teljes februári programot illeti, előzetes terveink szerint három alkalommal várjuk a jeges sportok kedvelőit – adta hírül weboldalán a Kárpáti Farkasok SE.

Közönségkorcsolyázási lehetőségek februárban:

  • február 12., 18:00-21:00
  • február 19., 17:30-20:30
  • február 26., 15:30-18.30

A program időtartama alatt korcsolyabérlésre, korcsolyaélezésre és fejvédőbérlésre is lesz lehetősége a mozgás szerelmeseinek.

Az Érdi Jégcsarnok, a Kárpáti Farkasok jégkorongcsapatának otthona az első olyan jeges sportlétesítmény Magyarországon, amely egész évben folyamatosan működik.

A jégcsarnok a programoktól függően reggel 8 és este 22 óra között tart nyitva. Hétköznapokon délelőtt, tanítási időszakban iskolai és óvodai csoportok használják, kora délután a jeges sportok utánpótlás edzései, míg késő délután és esti időszakokban amatőr jégkorongozók és egyéb jeges sportok kedvelői veszik birtokba a jégfelületet. Hétköznap és hétvégeken versenyek és mérkőzések megrendezésére is van lehetőség, valamint a hétvégi délutánokon lehetőséget kap a nagyközönség a korcsolyázásra.

A Kárpáti Farkasok Sportegyesület a jégpálya 2019 januári megnyitása óta változatos programokkal tölti meg az Érdi Jégcsarnokot, nagyszerű sportolási lehetőséget kínálva az érdi és a környező települések lakói előtt. A jégkorong sportág elkötelezett hívei közönségkorcsolyázással, korcsolyaoktatással és hokisulival várják az érdeklődőket.

(Fotó: karpatifarkasok.hu)

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.