Kiderült, mi állt a benzinkutas tömegverekedés mögött (videóval!)

Egy nagyjából egy éve húzódó szerelmi ügy lehetett a halállal végződő tömegverekedés kiváltója.

A 112.hu írt cikket az ügy hátteréről. A portál több olyan ember is beszélt, akinek valamilyen szinte rálátása volt az eseményekre, vagy az előzményekre. A valamelyik irányba biztosan elfogult beszámolókból próbálták azután összeállítani, mi vezetett a halálos verekedéshez.

Index - Belföld - Szakítás utáni pénzvita miatt robbanhatott ki a halálos érdi  tömegverekedés

Eszerint körülbelül egy évvel ezelőtt egy érdi férfi feleségül vett egy enyingi lányt. A házasságba kb. fele-fele alapon szállt be a két család, a teljes költség 6 millió forintra rúgott. A házasság azonban gyorsan megromlott, állítólag azért, “mert a férj csicskának, bejárónőnek használta a feleségét.”

Az asszony nyolc hónapnyi házasság után szökött haza Enyingre, és nem is akart visszatérni a férjéhez, aki a beszámoló szerint verte őt. Az érdiek ezután azt követelték, hogy az enyingiek fizessék ki az esküvő teljes költségét.

Az enyingiek erre azonban nem voltak hajlandóak, mert – mint fogalmaztak – “lejárt a garancia”.

Az érdi család ezt tiszteletleségnek vette, ezzel kezdődhetett el a véget nem érő viszály a két família között, ami végül tragédiába torkollott.

Ebben a nyár végén előkerült videóban az látható, ahogy kevéssel a gyilkossággal végződő verekedés előtt a két család hergeli egymást.

Főoldalról ajánljuk

Mi lesz veled, Érdi Városliget?

Az Érdi Városliget egyre népszerűbb az érdiek körében. Minden héten több száz család látogat ki ide sportolni, kikapcsolódni. A baloldal a választási kampányban ádázul támadta a helyet, most pedig a hírek szerint már az üzemeltetési szerződést is felmondták. Pedig sorra jelennek meg a pályázatok, amelyek segítségével még szebbé, még otthonosabbá lehetne tenni a helyet.

Érd a sor végén az élhető magyar városok rangsorában

Magyarországon a Várnegyedben és a belvárosban a legjobb élni, míg a megyei jogú városok között Érd szerepelt a leggyengébben – derült ki az Otthon Centrum nemzetközi trendek alapján felállított rangsorából, amely a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta tavaly év végén.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.