Januárban is oltási napok a Romics Szakrendelőben

Az akciós oltás lényege, hogy előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az első, második vagy akár harmadik oltást is.

Az oltásra az alábbi időpontokban lesz lehetőség:

  • január 13-14. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. január 15. (szombat 10-18 óráig)
  • január 20-21. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. január 22. (szombat 10-18 óráig)
  • január 27-28. (csütörtök-péntek: 14-18 óráig) és 2022. január 29. (szombat 10-18 óráig)

Elérhető vakcinák: Pfizer, Moderna, Sinopharm, Janssen, AstraZeneca

A szerdai napokat januárban továbbra is fenntartják azok részére, akik kiszámíthatóan, időpontra szeretnének érkezni Pfizer emlékeztető oltásukra. Kizárólag 12. életévét betöltött lakost olthatnak.

Főoldalról ajánljuk

T. Mészáros András: A politikai hazugságok árát az érdiek fizetik meg

A város baloldali politikai többsége megszavazta Érd idei költségvetését. Ahogy Csőzik László fogalmazott, „gúzsba kötve táncol a város” 2023-ban. A közgyűlés Fidesz-frakciója nemmel szavazott a költségvetési rendeletre. Ennek okairól kérdeztük T. Mészáros András frakcióvezetőt, a város korábbi polgármesterét.

A BEZÁRÁSOKRA SZAVAZNÁNAK CSŐZIKÉK – AZ ÉRDI FIDESZ 2,4 MILLIÁRD FORINTOS REZSIMENTŐ CSOMAGOT TETT AZ ASZTALRA

Sport-és kulturális intézmények bezárására tesz javaslatot a holnapi közgyűlésen Csőzik László és baloldali csapata. A testületben kisebbségben lévő érdi Fidesz ezzel szemben olyan, közel egy milliárd forintos takarékossági csomagot javasol, amelynek elfogadása esetén elkerülhetőek lennének a bezárások. Közben a kormány 42 millió forintot szavazott meg Érdnek az Érd Aréna nyitva tartására.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).