Fiatalos lendület, őszinte és igaz szavak a kormány népszerű miniszterétől

,,Mi magyarok bátorságot mutatunk, nem kell behódolni a liberális gőzhengernek, fontos, hogy ki tudjunk tartani!”

Hétfő este teltház fogadta Varga Judit miniszter asszonyt, aki Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására érkezett Érdre. A beszélgetés megerősítette az érdi jobboldalt abban, hogy meg fogjuk védeni a hagyományos családmodellt, a határainkat, gyermekeinket!

Az igazságyügyi miniszter arról beszélt, hogy Brüsszelben már elkezdődött a magyar választási kampány, amit igazol a gyermekvédelmi törvény és a migrációs politikánk miatt hazánkkal szemben indított politikai boszorkányüldözés is.

Elmondta: abban a tekintetben könnyű dolgunk van, hogy mi a valóságot és a racionalitást képviseljük, az eredmények pedig minket igazolnak.

Ezért a legfontosabb dolgunk, hogy megvédjük ezeket az eredményeinket. Van miért harcolnunk áprilisban, gondoljunk csak a rezsicsökkentésre, a családtámogatásokra, a 13. havi nyugdíjra, vagy a 25 év alattiak SZJA-mentességére.

Varga Judit miniszter asszony Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására érkezett Érdre

Az érdiek sem akarják, hogy megszűnjön a rezsicsökkentés, a támogatások sora, az adókedvezmények, a határkerítés hiszen azóta is emlékeznek, hogyan rokkant bele például a megszorításokba a város a baloldal idején!

Tavasszal magabiztos választ adunk a populista baloldalnak, hiszünk a magyarok erejében!

Főoldalról ajánljuk

T. Mészáros András: A politikai hazugságok árát az érdiek fizetik meg

A város baloldali politikai többsége megszavazta Érd idei költségvetését. Ahogy Csőzik László fogalmazott, „gúzsba kötve táncol a város” 2023-ban. A közgyűlés Fidesz-frakciója nemmel szavazott a költségvetési rendeletre. Ennek okairól kérdeztük T. Mészáros András frakcióvezetőt, a város korábbi polgármesterét.

A BEZÁRÁSOKRA SZAVAZNÁNAK CSŐZIKÉK – AZ ÉRDI FIDESZ 2,4 MILLIÁRD FORINTOS REZSIMENTŐ CSOMAGOT TETT AZ ASZTALRA

Sport-és kulturális intézmények bezárására tesz javaslatot a holnapi közgyűlésen Csőzik László és baloldali csapata. A testületben kisebbségben lévő érdi Fidesz ezzel szemben olyan, közel egy milliárd forintos takarékossági csomagot javasol, amelynek elfogadása esetén elkerülhetőek lennének a bezárások. Közben a kormány 42 millió forintot szavazott meg Érdnek az Érd Aréna nyitva tartására.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).