Fiatalos lendület, őszinte és igaz szavak a kormány népszerű miniszterétől

,,Mi magyarok bátorságot mutatunk, nem kell behódolni a liberális gőzhengernek, fontos, hogy ki tudjunk tartani!”

Hétfő este teltház fogadta Varga Judit miniszter asszonyt, aki Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására érkezett Érdre. A beszélgetés megerősítette az érdi jobboldalt abban, hogy meg fogjuk védeni a hagyományos családmodellt, a határainkat, gyermekeinket!

Az igazságyügyi miniszter arról beszélt, hogy Brüsszelben már elkezdődött a magyar választási kampány, amit igazol a gyermekvédelmi törvény és a migrációs politikánk miatt hazánkkal szemben indított politikai boszorkányüldözés is.

Elmondta: abban a tekintetben könnyű dolgunk van, hogy mi a valóságot és a racionalitást képviseljük, az eredmények pedig minket igazolnak.

Ezért a legfontosabb dolgunk, hogy megvédjük ezeket az eredményeinket. Van miért harcolnunk áprilisban, gondoljunk csak a rezsicsökkentésre, a családtámogatásokra, a 13. havi nyugdíjra, vagy a 25 év alattiak SZJA-mentességére.

Varga Judit miniszter asszony Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására érkezett Érdre

Az érdiek sem akarják, hogy megszűnjön a rezsicsökkentés, a támogatások sora, az adókedvezmények, a határkerítés hiszen azóta is emlékeznek, hogyan rokkant bele például a megszorításokba a város a baloldal idején!

Tavasszal magabiztos választ adunk a populista baloldalnak, hiszünk a magyarok erejében!

Főoldalról ajánljuk

MÉLTÓSÁGGAL ÉS EMELT FŐVEL A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁN

Idén 102 éve e napon írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot, melynek értelmében Magyarország területét 283 ezer négyzetkilométerről 93 ezerre, lakosságát 18,2 millióról 7,6 millióra csökkentették. Mintegy 3,2 millió magyar, a magyarság harmada került az új határokon kívülre.
A Nemzeti Összetartozás Napjának városi megemlékezésén Csőzik László polgármester mellett T. Mészáros András önkormányzati képviselő, az érdi Fidesz frakcióvezetője mondott beszédet.
Ennek szerkesztett változatát közöljük.

Kamuzásból jeles, városvezetésből elégtelen

Csőzik László polgármester vitatható adatkezelési technikákkal kiválaszt ötven embert, hogy 72 ezer érdi nevében beszéljen kamu kérdésekről, de olyan ügyekben, amelyek tényleg az itt élők hétköznapjait érinti, nem konzultál az érintettekkel.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).