Érthetetlen! Miért védi a baloldal a pedofilokat?

Alig van olyan szülő Érden, aki nem találkozott még valamelyik közösségi médiás csoportjában a gyerekekre iskolák, buszmegállók környékén leselkedőről szóló figyelmeztető felhívással.

Ugye, hogy összeszorul ilyenkor az ember gyomra? Hiszen ki ne féltené a gyermekét a pedofiloktól, ezektől az alattomos szörnyetegtől? Ezért is volt megnyugtató hír, hogy a Fidesz a jelenleginél sokkal szigorúbban büntetné a pedofil bűncselekmények elkövetőit. 

A pedofilok nyilvános listázására készül a Fidesz” – harsogta a baloldal egyik vezető oldala a kereshető pedofil-nyilvántartás létrehozásáról szóló javaslattal kapcsolatban.  A balliberális lap szerint ugyanis az ilyen nyilvántartások teljesen feleslegesek, hiszen „a nyilvántartott bűnöző bármikor befestetheti a haját, a szomszéd városba is átjárhat gyereket molesztálni, és ha szembejön egy sötét utcán, akkor nem fog bemutatkozni”.  

Nem előzmények nélkül való a rettenetes pedofil bűncselekmények relativizálása, elkövetőinek mentegetése a baloldalon.

Azt hittük, a javaslatcsomag egyetértést vált ki a magyar közélet szereplőiből.  Sajnos tévedtünk. A baloldali sajtó először finoman, majd egyre egyértelműbben kezdte támadni a javaslatot.

Kőszeg Ferenc, az SZDSZ egyik alapítója (és a párt feloszlásáig Csőzik László elv– és harcostársa) 2009-ben a Magyar Narancsban jelentetett meg egy írást, amelyben a poligámia és a pedofilia elfogadtatásáért szállt síkra.

Az Amerikából világszerte szétterjedt új prüdéria, miután a homoszexualitást már nem illik üldöznie, pedofíliát hörögve vesz üldözőbe minden erotikával átszőtt érzelmi kapcsolatot felnőtt és gyerek között.

– írta többek között Kőszeg. Gyerekkori, felnőttekhez kötődő szexuális emlékeit felidézve pedig feltette a kérdést: „ha {Kőszeg} fiával teszi egy nő ugyanezt, vajon mit szólt volna hozzá? Nem tudta eldönteni, hiszen amit Ilonka csinált, az csöppet sem volt a kedve ellenére. Abban azonban biztos volt, ha a lányaival játszik egy férfi orvososdit, azt nem tűrte volna el. De hát hol van akkor a nemek egyenlősége?”

A Népszabadságban Révész Sándor baloldali publicista A pedofil is ember című írásával jelentkezett 2014-ben, majd néhány évvel később a Hvg.hu-n közölt írást, melyben azt írja:

A pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet.

Az idézett cikk egy a Magyar Narancsban megjelent írásra reagált, melyben a pedofilok személyes történetein keresztül próbálták „érzékenyíteni” az olvasót, az egyik szakértő megszólaló pedig ki is mondja a végső következtetést: „Érthető módon ezeknek a bűncselekményeknek a társadalmi megítélése szélsőségesen negatív. De a képlet azért nem ilyen egyszerű. Jó volna kicsit érzékenyíteni a társadalmat.

Önök mit gondolnak? Küldjék el nekünk véleményüket a szerkesztoseg@erdihirek.hu címre, és ha hozzájárulnak, a következő lapszámunkban – akár név nélkül is – közölni fogjuk.

Főoldalról ajánljuk

Végre! Pest megye önálló régióként pályázhat forrásokra

Pest megye önálló régióvá válásával mintegy 140 milliárd forint fejlesztési forráshoz juthatnak a térség települései, köztük Érd is. A lehetőség uniós tagságunk kezdetétől élt volna, ha a baloldal, köztük érdi képviselői, nem akadályozták volna meg az erről szóló népszavazást. Ennek fényében nem csoda, hogy Csőzik László és a médiája egy árva betűt sem írt eddig erről a történelmi fejleményről.

Komoly kihívást jelent az ÉTH adósságainak törlesztése

Holtpontra jutott Érd hulladékszállító cége és a Fővárosi Közterület-fenntartó közötti gazdasági kapcsolat – ismerte el az érdi propagandamédiának adott interjúban a cég ügyvezetője. Aki ugyanakkor reméli, hogy Érd nem lesz Nápoly, amely az elmúlt évtizedben sokszor fuldokolt az utcán halomban álló, el nem szállított szemétben.

Lózungok helyett valódi cselekvés

Érd és térsége országgyűlési képviselője, dr. Aradszki András a súlyos covid-betegségét legyőzve immár ismét nagy energiával vesz részt a parlamenti munkában és képviseli az itt élők ügyeit. A felelős cselekvés jellemzi munkáját, amely az elmúlt 10 évben soha nem látott fejlődést és kormányzati támogatást tett lehetővé az egész térség számára.

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.