Érthetetlen! Miért védi a baloldal a pedofilokat?

Alig van olyan szülő Érden, aki nem találkozott még valamelyik közösségi médiás csoportjában a gyerekekre iskolák, buszmegállók környékén leselkedőről szóló figyelmeztető felhívással.

Ugye, hogy összeszorul ilyenkor az ember gyomra? Hiszen ki ne féltené a gyermekét a pedofiloktól, ezektől az alattomos szörnyetegtől? Ezért is volt megnyugtató hír, hogy a Fidesz a jelenleginél sokkal szigorúbban büntetné a pedofil bűncselekmények elkövetőit. 

A pedofilok nyilvános listázására készül a Fidesz” – harsogta a baloldal egyik vezető oldala a kereshető pedofil-nyilvántartás létrehozásáról szóló javaslattal kapcsolatban.  A balliberális lap szerint ugyanis az ilyen nyilvántartások teljesen feleslegesek, hiszen „a nyilvántartott bűnöző bármikor befestetheti a haját, a szomszéd városba is átjárhat gyereket molesztálni, és ha szembejön egy sötét utcán, akkor nem fog bemutatkozni”.  

Nem előzmények nélkül való a rettenetes pedofil bűncselekmények relativizálása, elkövetőinek mentegetése a baloldalon.

Azt hittük, a javaslatcsomag egyetértést vált ki a magyar közélet szereplőiből.  Sajnos tévedtünk. A baloldali sajtó először finoman, majd egyre egyértelműbben kezdte támadni a javaslatot.

Kőszeg Ferenc, az SZDSZ egyik alapítója (és a párt feloszlásáig Csőzik László elv– és harcostársa) 2009-ben a Magyar Narancsban jelentetett meg egy írást, amelyben a poligámia és a pedofilia elfogadtatásáért szállt síkra.

Az Amerikából világszerte szétterjedt új prüdéria, miután a homoszexualitást már nem illik üldöznie, pedofíliát hörögve vesz üldözőbe minden erotikával átszőtt érzelmi kapcsolatot felnőtt és gyerek között.

– írta többek között Kőszeg. Gyerekkori, felnőttekhez kötődő szexuális emlékeit felidézve pedig feltette a kérdést: „ha {Kőszeg} fiával teszi egy nő ugyanezt, vajon mit szólt volna hozzá? Nem tudta eldönteni, hiszen amit Ilonka csinált, az csöppet sem volt a kedve ellenére. Abban azonban biztos volt, ha a lányaival játszik egy férfi orvososdit, azt nem tűrte volna el. De hát hol van akkor a nemek egyenlősége?”

A Népszabadságban Révész Sándor baloldali publicista A pedofil is ember című írásával jelentkezett 2014-ben, majd néhány évvel később a Hvg.hu-n közölt írást, melyben azt írja:

A pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet.

Az idézett cikk egy a Magyar Narancsban megjelent írásra reagált, melyben a pedofilok személyes történetein keresztül próbálták „érzékenyíteni” az olvasót, az egyik szakértő megszólaló pedig ki is mondja a végső következtetést: „Érthető módon ezeknek a bűncselekményeknek a társadalmi megítélése szélsőségesen negatív. De a képlet azért nem ilyen egyszerű. Jó volna kicsit érzékenyíteni a társadalmat.

Önök mit gondolnak? Küldjék el nekünk véleményüket a szerkesztoseg@erdihirek.hu címre, és ha hozzájárulnak, a következő lapszámunkban – akár név nélkül is – közölni fogjuk.

Főoldalról ajánljuk

MÉLTÓSÁGGAL ÉS EMELT FŐVEL A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁN

Idén 102 éve e napon írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot, melynek értelmében Magyarország területét 283 ezer négyzetkilométerről 93 ezerre, lakosságát 18,2 millióról 7,6 millióra csökkentették. Mintegy 3,2 millió magyar, a magyarság harmada került az új határokon kívülre.
A Nemzeti Összetartozás Napjának városi megemlékezésén Csőzik László polgármester mellett T. Mészáros András önkormányzati képviselő, az érdi Fidesz frakcióvezetője mondott beszédet.
Ennek szerkesztett változatát közöljük.

Kamuzásból jeles, városvezetésből elégtelen

Csőzik László polgármester vitatható adatkezelési technikákkal kiválaszt ötven embert, hogy 72 ezer érdi nevében beszéljen kamu kérdésekről, de olyan ügyekben, amelyek tényleg az itt élők hétköznapjait érinti, nem konzultál az érintettekkel.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).