Érthetetlen! Miért védi a baloldal a pedofilokat?

Alig van olyan szülő Érden, aki nem találkozott még valamelyik közösségi médiás csoportjában a gyerekekre iskolák, buszmegállók környékén leselkedőről szóló figyelmeztető felhívással.

Ugye, hogy összeszorul ilyenkor az ember gyomra? Hiszen ki ne féltené a gyermekét a pedofiloktól, ezektől az alattomos szörnyetegtől? Ezért is volt megnyugtató hír, hogy a Fidesz a jelenleginél sokkal szigorúbban büntetné a pedofil bűncselekmények elkövetőit. 

A pedofilok nyilvános listázására készül a Fidesz” – harsogta a baloldal egyik vezető oldala a kereshető pedofil-nyilvántartás létrehozásáról szóló javaslattal kapcsolatban.  A balliberális lap szerint ugyanis az ilyen nyilvántartások teljesen feleslegesek, hiszen „a nyilvántartott bűnöző bármikor befestetheti a haját, a szomszéd városba is átjárhat gyereket molesztálni, és ha szembejön egy sötét utcán, akkor nem fog bemutatkozni”.  

Nem előzmények nélkül való a rettenetes pedofil bűncselekmények relativizálása, elkövetőinek mentegetése a baloldalon.

Azt hittük, a javaslatcsomag egyetértést vált ki a magyar közélet szereplőiből.  Sajnos tévedtünk. A baloldali sajtó először finoman, majd egyre egyértelműbben kezdte támadni a javaslatot.

Kőszeg Ferenc, az SZDSZ egyik alapítója (és a párt feloszlásáig Csőzik László elv– és harcostársa) 2009-ben a Magyar Narancsban jelentetett meg egy írást, amelyben a poligámia és a pedofilia elfogadtatásáért szállt síkra.

Az Amerikából világszerte szétterjedt új prüdéria, miután a homoszexualitást már nem illik üldöznie, pedofíliát hörögve vesz üldözőbe minden erotikával átszőtt érzelmi kapcsolatot felnőtt és gyerek között.

– írta többek között Kőszeg. Gyerekkori, felnőttekhez kötődő szexuális emlékeit felidézve pedig feltette a kérdést: „ha {Kőszeg} fiával teszi egy nő ugyanezt, vajon mit szólt volna hozzá? Nem tudta eldönteni, hiszen amit Ilonka csinált, az csöppet sem volt a kedve ellenére. Abban azonban biztos volt, ha a lányaival játszik egy férfi orvososdit, azt nem tűrte volna el. De hát hol van akkor a nemek egyenlősége?”

A Népszabadságban Révész Sándor baloldali publicista A pedofil is ember című írásával jelentkezett 2014-ben, majd néhány évvel később a Hvg.hu-n közölt írást, melyben azt írja:

A pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet.

Az idézett cikk egy a Magyar Narancsban megjelent írásra reagált, melyben a pedofilok személyes történetein keresztül próbálták „érzékenyíteni” az olvasót, az egyik szakértő megszólaló pedig ki is mondja a végső következtetést: „Érthető módon ezeknek a bűncselekményeknek a társadalmi megítélése szélsőségesen negatív. De a képlet azért nem ilyen egyszerű. Jó volna kicsit érzékenyíteni a társadalmat.

Önök mit gondolnak? Küldjék el nekünk véleményüket a szerkesztoseg@erdihirek.hu címre, és ha hozzájárulnak, a következő lapszámunkban – akár név nélkül is – közölni fogjuk.

Főoldalról ajánljuk

T. Mészáros András: A politikai hazugságok árát az érdiek fizetik meg

A város baloldali politikai többsége megszavazta Érd idei költségvetését. Ahogy Csőzik László fogalmazott, „gúzsba kötve táncol a város” 2023-ban. A közgyűlés Fidesz-frakciója nemmel szavazott a költségvetési rendeletre. Ennek okairól kérdeztük T. Mészáros András frakcióvezetőt, a város korábbi polgármesterét.

A BEZÁRÁSOKRA SZAVAZNÁNAK CSŐZIKÉK – AZ ÉRDI FIDESZ 2,4 MILLIÁRD FORINTOS REZSIMENTŐ CSOMAGOT TETT AZ ASZTALRA

Sport-és kulturális intézmények bezárására tesz javaslatot a holnapi közgyűlésen Csőzik László és baloldali csapata. A testületben kisebbségben lévő érdi Fidesz ezzel szemben olyan, közel egy milliárd forintos takarékossági csomagot javasol, amelynek elfogadása esetén elkerülhetőek lennének a bezárások. Közben a kormány 42 millió forintot szavazott meg Érdnek az Érd Aréna nyitva tartására.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).