Egyértelmű az üzenet: Érdnek változásra van szüksége!

Egyértelmű az üzenet: Érdnek változásra van szüksége!

Elsőként a Fidesz-KDNP, Nemzeti Fórum és az érdi ÉRteD Családbarát Városért Egyesület jelöltjeit vette nyilvántartásba az érdi Helyi Választási Bizottság.

Polgármesterjelöltjük, Kardosné Gyurkó Katalin lapunknak elmondta, mit tesznek azért, hogy a következő években az önkormányzati munka valóban az érdiekről szóljon.

  • Nehéz volt összegyűjteni a jelöltté váláshoz szükséges aláírásokat?

Egyáltalán nem, sőt! Szombaton alig pár óra alatt megvolt a törvény által előírt ajánlás. Azonban olyan sokan jelentkeztek segítőinknél, hogy még vasárnapig folytattuk a gyűjtést, és 36 óra alatt rekord számú érdi ajánlását sikerült begyűjtenünk. 

Megható és örömteli az a szeretet és várakozás, amely árad felénk az érdiekből. Eddig is sejtettük, ami most egyértelművé vált: Érdnek változásra van szüksége az önkormányzatban is!

  •  Milyen programmal szeretnék meggyőzni a választókat, hogy Önök a legalkalmasabbak a város vezetésére?

A programunk főbb elemeit már megfogalmaztuk, és hamarosan teljes terjedelmében nyilvánosságra is hozzuk. Azonban számunka fontos, hogy ez a lehető legtöbb érdi gondolatait tartalmazza. Ezért is folytatjuk személyes találkozásainkat az érdiekkel. A piacon, közterületi standokon, utcafórumokon találkozunk. Itt bemutatjuk az eddigi elképzeléseinket és örömmel vesszük, ha elmondják észrevételeiket, javaslataikat. Köszönjük mindenkinek a támogatást és hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy közös otthonunk Érd egy békés, élhető, otthonos és szerethető várossá váljon!

erdihirek.hu

A következő 5 év legfontosabb feladata Érden

Az otthonos Érd büszke arra, hogy megyei jogú város. Ezért sokan gondolják azt, hogy érdemes arra, hogy rangjának megfelelő úthálózatot kapjon. Ez az a terület, ahol már mindent megígértek már

Legyen Érd ismét a nyertesek között!

Megújult csapattal jelentkezett a Fidesz a júniusi önkormányzati választáson. Céljuk nem kevesebb, mint hogy elérjék: Érd újból fejlődésnek induljon az elmúlt évek stagnálása után. Interjú Gasparik Gábor érdi Fidesz elnökkel.

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.