Durva fejlemények a “fehér út” ügyében

„Aki nem jár az említett »fehér úton«, az nem tudja, hogy Tetlák Őrs alpolgármester úgy oldotta meg ezt az ügyet, hogy betontömbökkel lezárta az út érdi végét. Tudjuk, leleményes ember a magyar, néhány autós megtalálta a módját, hogyan lehet kikerülni ezeket a betontömböket. Ezek után jött a következő lépés…”

Az érdi városvezetés tagjai arra használják az erősen megkérdőjelezhető eszközökkel megszerzett politikai hatalmukat, a város erőforrásait, végső soron pedig az adófizetők pénzét, hogy rendre feljelentsék politikai ellenfeleiket. Ez az egyetlen stratégiájuk. Az elmúlt több mint másfél évben nem alkottak, nem terveztek még csak programot se. Se az útépítésekről, se a járdaépítésekről, se a vízelvezetésről. Az egyetlen terv, amit elszántan kommunikálnak, a gyíkvárak és a sünbarlangok létrehozása. És az ellenfél lejáratása.

Tetlák Örs alpolgármester (kiemelt kép), az LMP politikusa ezt lassan tökélyre viszi. Ő már nemcsak Érden, de a szomszédos településeken dolgozó polgármestereket is a célkeresztjébe vette.

Az Érdi Hírek is írt az Érd és Sóskút között lévő úgynevezett „fehér út” ügyéről. A helyi propagandamédia kizárólag a városvezetés – nonszensz – álláspontját ismerteti, az érintettekét nem. Lapunkban König Ferenc, Sóskút polgármestere már elmondta az ügy valós részleteit. A következő Érdi Hírekben újabb, megdöbbentő fejleményeket olvashatnak, amelyből kiderül, hogyan veszélyeztették súlyosan emberek és állatok testi épségét.

Keressék a postaládájukban az Érdi Hírek jövő héten megjelenő legújabb számát.

Főoldalról ajánljuk

A családok már mernek eggyel több gyermeket vállalni

Korábbi felmérések szerint a házaspárok eggyel több gyermeket szerettek volna, mint amennyit végül vállaltak. Ahogy a családtámogatási rendszer javított az életminőségen, a családok ma már mernek eggyel több gyermeket vállalni – a mintegy kétmillió magyar kiskorú egyharmada, 700 ezer gyermek nagycsaládban él – mondja a Mandinernek adott nagyinterjújában a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin.

Asztalos Éva: „Nem stílusom más embert porba tiporni”

Dr. Asztalos Éva önkormányzati képviselő sokáig a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció érdi elnökeként politizált. Sokakat meglepett, amikor tavaly kilépett a pártból. Ennek okairól is kérdeztük őt, de először arra voltunk kíváncsiak, miért nem vesz részt a baloldal előválasztási kampányában, miért függetlenként indul a jövő évi országgyűlési választáson?

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.