Bősz Anett a drog pártján, a sztár pszichiáter szerint a füvezést tiltani kell

Bősz Anett a drog pártján, a sztár pszichiáter szerint a füvezést tiltani kell

Az ellenzéki összefogás programjáról kevés konkrétumot lehet tudni, de azt igen, hogy a drogliberalizációs lobbi helyet kapott a soraik között.

A marihuána fogyasztás legalizálásának élharcosa, Bősz Anett helyet kapott az ellenzéki jelöltlistán, méghozzá éppen a mi választókerületünkben.

Bősz Anett néhány éve a marihuána fogyasztásának legalizálását sürgette az Országgyűlésben, és ezt az álláspontját a mai napig fenntartja. Ami nem jelent mást, mint hogy ha áprilisban a választók áldást adnak rá, akkor ez a törekvés könnyen kormányzati szintre emelkedhetne.

Csernus Imre, az országosan ismert pszichiáter, aki korábban maga is drogproblémákkal küzdött, foglalkozása miatt sokat találkozik a drogtémával. „A legalizálásnál elhibázottabb döntést el sem tudnék képzelni” – vallja a szakember, aki sokak mellett Szabó Győző színésznek is segített megoldani a droggal kapcsolatos problémáit. Csernus határozottan állítja: az alkalmi füvezés is aktív drogozás. Azok akik marihuánát szívnak gyakran úgy vezetik le a feszültségüket, hogy elszívnak egy füves cigarettát, ahelyett, hogy a partnerükkel beszélgetnének. A szülők sokszor azt hiszik, a füvezés egy apró kis probléma. A fiatalok kíváncsiságból és vagányságból szívják el az első marihuánás cigit, ami valójában a kemény drogok előszobája – véli a sztár pszichiáter.

Bősz Anett azonban a gyerekeink kezébe adná az első füves cigit. Mi, szülők, vajon engedjük ezt?

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.