Az érdiek pénzén folyik az érdiek becsapása

Folytatta a városvezetés szembesítését választási ígéreteivel az érdi Fidesz elnöke, T. Mészáros András. Mai sajtótájékoztatóján a "Zöld város" kampányígéreteket vette sorra.

A volt városvezető szerint mára a zöld város csak egy szlogen a baloldali városvezetés szóhasználatában. Ez abból is látszik, hogy egy évtizede Csőzikék ígérete az még az volt szó szerint, hogy „Nagyvárost építünk!”

Látható, hogy a kerékpárosoknak – akik erre a szélsőjobbtól a szélsőbalig mindenkit felvonultató koalícióra szavaztak-, csalódniuk kellett. Hazudtak és azóta is hazudnak nekik – mondta.

Az új városvezetés semmit nem tett az elmúlt időszakban a kerékpárutak fejlesztése terén. Csak a mellébeszélés, álságos hazudozás folyik több mint egy éve.

Egy centi kerékpárút nem épült, sőt a mi általunk pályázatokhoz előkészített tervezési anyagokat is a fiókban hagyták,

Mi előkészíttettük az egész város kerékpáros koncepcióját, az útvonal terveket, Nagytéténytől, Törökbálinttól, a Dunapart, Százhalombatta, Sóskút, Pusztazámor, felé az egész településre vonatkozóan – mondta el T. Mészáros.

Ez a munka érik be most, az „Eurovelo 6” programjában, amely egy előző ciklusban indult, előkészített kormányzati program. Csak félő, Csőzikék bénasága miatt ez is elmegy mellettünk, érdiek mellett, mert nem tudják, hogy hol és kivel kellene tárgyalni, hogy jobban haladjon.

2009-től 2013-ig zajlott az ország legnagyobb zöld beruházása, az érdi-tárnoki-diósdi csatornázási program. Közben épült 80 km út, féltucat játszótér, iskolák. óvodák, bölcsöde bővült, sportpálya épült, befejeztük a záportározót és elkezdtük a Városliget fejlesztését. Ez a zöld politika, ami építi a várost, építi Érdet.

Amit nekik most a baloldali városvezetésnek ígéretük szerint túl kellene teljesíteniük. De csak a koholmányokban, a közösségi médiában produkálják magukat.

“Vakond napozót, és sündisznó sétáltatót terveznek, rovar hotellel keresztezve.”

Semmit nem tesznek azért, hogy az érdiek, minél jobb környezetben éljenek. Elég csak Érd-Ófalu szívében, törvénysértő módon lerakott több tízezer köbméter mart aszfalt hegyekre rámutatni. Számukra ennyit ér a környezet védelme, ennyit ér Érd.

Az érdiek pénzén folyik tehát az érdiek becsapása – zárta sajtótájékoztatóját az a fideszes politikus.

Főoldalról ajánljuk

“APA LEGYŐZTE A VÍRUST”

Aradszki András, Érd országgyűlési képviselője tavaly novemberben került kórházba koronavírus-fertőzéssel. Több mint öt hétig volt lélegeztetőgépen. A csodával határos módon legyőzte a vírust, és idén Húsvétkor egészségesen térhetett vissza az otthonába. Lánya a betegség első napján naplót kezdett vezetni. A család úgy döntött, hogy ennek szerkesztett változatát megosztja az Érdi Hírek olvasóival. Folytatásokban közöljük Aradszki András betegségének történetét, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy erős és hiteles érvként szolgáljunk az oltás és a regisztráció mellett.

Nézd csak, ki beszél és uszít!

Az érdi propagandamédiában rendre feltűnik egy helyi vendéglátóipari vállalkozás vezetője, akinek a szövege kísértetiesen hasonlít a baloldal politikai célzatú, negatív kampányára. Mi lehet ennek az oka?

Nézd csak, ki beszél és uszít!

Az érdi propagandamédiában rendre feltűnik egy helyi vendéglátóipari vállalkozás vezetője, akinek a szövege kísértetiesen hasonlít a baloldal politikai célzatú, negatív kampányára. Mi lehet ennek az oka?

ARADSZKI ANDRÁS ÚJRA OTTHON

Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, Nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd országgyűlési képviselője, Aradszki András. Legyőzte a covid vírust.

Mi lesz veled, Érdi Városliget?

Az Érdi Városliget egyre népszerűbb az érdiek körében. Minden héten több száz család látogat ki ide sportolni, kikapcsolódni. A baloldal a választási kampányban ádázul támadta a helyet, most pedig a hírek szerint már az üzemeltetési szerződést is felmondták. Pedig sorra jelennek meg a pályázatok, amelyek segítségével még szebbé, még otthonosabbá lehetne tenni a helyet.

Érd a sor végén az élhető magyar városok rangsorában

Magyarországon a Várnegyedben és a belvárosban a legjobb élni, míg a megyei jogú városok között Érd szerepelt a leggyengébben – derült ki az Otthon Centrum nemzetközi trendek alapján felállított rangsorából, amely a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta tavaly év végén.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.