AZ ÉRDI FOCISTÁKAT LEGYŐZTE A VÍRUS, KIESTEK A MAGYAR KUPÁBÓL

Eredetileg október 28-án a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika ellen lépett volna pályára hazai környezetben az Érdi VSE együttese.

Eredetileg október 28-án a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika ellen lépett volna pályára hazai környezetben az Érdi VSE együttese.

Az érdiek két játékosának is pozitív lett a PCR-tesztje, amely után a csapat karanténba vonult. De rajtuk kívül számos játékos a fertőzés tüneteit mutatta, s közülük többen pozitív tesztet produkáltak.

Később összesen tizennégy játékos tesztje mutatta ki a koronavírus-fertőzést, míg egy minta még kiértékelésre vár. Az ellenfél többszöri kérés ellenére sem fogadta el az érdiek halasztási kérelmét.

A kialakult helyzet miatt az Érdi VSE ezért nem tudott kiállni a Kazincbarcika elleni mérkőzésre, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak a következő fordulóba.

(forrás: evse.hu)

Főoldalról ajánljuk

Mi lesz veled, Érdi Városliget?

Az Érdi Városliget egyre népszerűbb az érdiek körében. Minden héten több száz család látogat ki ide sportolni, kikapcsolódni. A baloldal a választási kampányban ádázul támadta a helyet, most pedig a hírek szerint már az üzemeltetési szerződést is felmondták. Pedig sorra jelennek meg a pályázatok, amelyek segítségével még szebbé, még otthonosabbá lehetne tenni a helyet.

Érd a sor végén az élhető magyar városok rangsorában

Magyarországon a Várnegyedben és a belvárosban a legjobb élni, míg a megyei jogú városok között Érd szerepelt a leggyengébben – derült ki az Otthon Centrum nemzetközi trendek alapján felállított rangsorából, amely a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta tavaly év végén.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.