Aradszki András a kórházból: Mindenki, aki teheti, oltassa be magát!

“Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát” – hívja fel a figyelmet a szérum fontosságára a közel másfél hónapja kórházban fekvő, de immár a gyógyulás útjára lépő Aradszki András az Érdi Híreknek adott exkluzív nyilatkozatában.

Mint arról lapunk a hét elején beszámolt, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő leküzdötte a Covid-19 vírust, és több hetes intenzív kórházi kezelés után elkezdődött a rehabilitációs kezelése. Sikerült elérnünk a kórházban Aradszki Andrást, aki az Érdi Híreknek elmondta: nehéz, embert próbáló heteken van túl.

Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak 50 napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust.

Hálás szívvel köszönöm Erdő Péter bíboros úrnak, Maklári István plébános atyának, Hajdu Ferenc vikárius úrnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébános únak, a Regina Mundi ciszerci apátság es Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és dr. Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak; a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre! Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat.

Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza!

– mondta lapunknak Aradszki András.

Főoldalról ajánljuk

Végre! Pest megye önálló régióként pályázhat forrásokra

Pest megye önálló régióvá válásával mintegy 140 milliárd forint fejlesztési forráshoz juthatnak a térség települései, köztük Érd is. A lehetőség uniós tagságunk kezdetétől élt volna, ha a baloldal, köztük érdi képviselői, nem akadályozták volna meg az erről szóló népszavazást. Ennek fényében nem csoda, hogy Csőzik László és a médiája egy árva betűt sem írt eddig erről a történelmi fejleményről.

Komoly kihívást jelent az ÉTH adósságainak törlesztése

Holtpontra jutott Érd hulladékszállító cége és a Fővárosi Közterület-fenntartó közötti gazdasági kapcsolat – ismerte el az érdi propagandamédiának adott interjúban a cég ügyvezetője. Aki ugyanakkor reméli, hogy Érd nem lesz Nápoly, amely az elmúlt évtizedben sokszor fuldokolt az utcán halomban álló, el nem szállított szemétben.

Lózungok helyett valódi cselekvés

Érd és térsége országgyűlési képviselője, dr. Aradszki András a súlyos covid-betegségét legyőzve immár ismét nagy energiával vesz részt a parlamenti munkában és képviseli az itt élők ügyeit. A felelős cselekvés jellemzi munkáját, amely az elmúlt 10 évben soha nem látott fejlődést és kormányzati támogatást tett lehetővé az egész térség számára.

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.