Aradszki András: Köszönöm a bizalmat! A harcnak vége, a munkáé a főszerep

Aradszki András: Köszönöm a bizalmat! A harcnak vége, a munkáé a főszerep

Véget ért az országgyűlési választás. Megtiszteltetés, hogy újabb négy évig az Önök megbízásából, Önöket képviselve dolgozhatom a magyar Országgyűlésben. Köszönöm a bizalmat!

Köszönöm annak a több mint 60 ezer állampolgárnak, aki Pest megye 1. választókerületében részt vett a választáson, hogy élt a demokratikus jogával és szavazott.

Köszönöm a választás lebonyolításában résztvevőknek, a választási iroda munkatársainak, a polgármesteri hivatal dolgozóinak, a megválasztott és a pártok által delegált szavazatszámlálóknak, a civil segítőknek, hogy biztosították a szavazás tisztaságát. Az ő munkájuk teszi megkérdőjelezhetetlenné és valóban demokratikussá a választást.

Köszönöm a stábomnak és az önkéntes segítőknek, hogy mellettem álltak és segítettek a küzdelemben.

És mindenekelőtt a családomnak, hogy mindvégig támogattak!

Nehéz, ádáz és nem egyszer durva küzdelem ért véget. Nem én tettem durvává. Még egészen más harcot vívtam: a covid ellen, az életemért küzdöttem, amikor baloldali ellenfelem kijelentette, hogy az agyagba fog döngölni. S valóban, úgy harcolt, olyan gyűlölettel, olyan kegyetlen elszánással, amilyet ez a választókerület, ez a közösség még nem élt át.

Sajnálom, hogy így alakult. Nem állítom, hogy nem érintettek meg a rágalmai, a sokszor durva, igaztalan, lealacsonyító megjegyzései, amelyek célja kifejezetten a bántás, a sértés volt. Igyekeztem nem reagálni ezekre, igyekeztem mindvégig a választókerületben élők gondjaira, a megoldandó feladatokra koncentrálni. Hittem, hogy a választók adnak majd méltó választ ezekre.

Így történt.
A harcnak vége, ismét a munkáé a főszerep.

Én a választókerület valamennyi polgárának képviselője vagyok, azoké is, akik nem rám adták a voksukat! Mert tudom, hogy nincs jobb és baloldali városépítés, csak városépítés van. A választókerület településeit az elmúlt évtizedben gyarapító százmilliárdokra sem volt ráírva, hogy „csak jobboldaliaknak”. A megépült, felújított iskolákra, óvodákra, orvosi rendelőkre, játszóterekre, utakra sincs kiírva, hogy csak Fidesz-szavazók használhatják, hiszen ezek mindenkinek épültek. Mindenkinek, aki itt, ebben a választókerületben él. A családtámogatások, az otthonfelújítási támogatások, az adókedvezmények sem csak a Fidesz szavazóinak voltak felcímkézve, hanem mindenkinek, aki a munkájával ezt az országot építi.

Így lesz ez a jövőben is! Önökért fogok dolgozni a következő négy évben is. Mindenkivel együttműködve, aki az önök érdekében cselekszik, de mindazokkal megküzdve, akik csak a saját önös érdekeiket nézik.
Hiszem, hogy újabb sikeres évek állnak előttünk!

Köszönöm, hogy együtt mehetünk tovább a megkezdett úton!

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.