Aradszki András a rehabilitációja közben is dolgozik

Aradszki András országgyűlési képviselő, aki nemrég épült fel a súlyos koronavírus fertőzésből, gyors tempóban gyógyul, és a rehabilitációja mellett már dolgozik is. Mai hír, hogy hathatós közbenjárásának köszönhetően megújulhat a diósdi Eötvös József Általános Iskola.

Érd országgyűlési képviselője a csodával határos módon győzte le a koronavírust. Tavaly novemberben derült ki, hogy megfertőződött. Kórházba került, december elején pedig arról érkezett hír, hogy intenzív kezelés alatt áll. Több hétig tartották lélegeztetőgépen. Január elején érkeztek az első kedvező jelek az állapotáról, majd nem sokkal később levették a lélegeztetőgépről, azóta pedig gyors tempóban gyógyul.

Egészségügyi szakemberek szerint az akaraterő, a hit és fegyelem az, ami ilyen tempóban segíti a felépülését. Mint betegsége óta az első róla készült fotón is látható, ismét önállóan jár. Sőt, a rehabilitáció közben dolgozik is. Ma a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy sikerrel lobbizott a diósdi iskola bővítéséért.

Az intézmény bővítése során nyolc tanterem, szaktantermek, zenetermek, étkező és egy „B” típusú tornacsarnok kerül kialakításra.

A tervek szerint a kivitelezés jövő ősszel kezdődhet meg. A beruházás előkészítéséről és megvalósításáról a Beruházási Ügynökség gondoskodik a Tankerülettel és az önkormányzattal együttműködve.

Spéth Géza polgármester a közösségi oldalán is köszönetet mondott Aradszki Andrásnak a közbenjárásért és a támogatásért. Diósd vezetője a fejlesztésről azt írta: ,,A tornaterem 25×30 méteres pályával rendelkezik – kosárlabda, röplabda és teremfocin túl alkalmas (a kézilabdán kívül) minden teremsportágra, emellett párhuzamosan két osztály számára lehet a teremben testnevelés órát tartani.”

Főoldalról ajánljuk

Végre! Pest megye önálló régióként pályázhat forrásokra

Pest megye önálló régióvá válásával mintegy 140 milliárd forint fejlesztési forráshoz juthatnak a térség települései, köztük Érd is. A lehetőség uniós tagságunk kezdetétől élt volna, ha a baloldal, köztük érdi képviselői, nem akadályozták volna meg az erről szóló népszavazást. Ennek fényében nem csoda, hogy Csőzik László és a médiája egy árva betűt sem írt eddig erről a történelmi fejleményről.

Komoly kihívást jelent az ÉTH adósságainak törlesztése

Holtpontra jutott Érd hulladékszállító cége és a Fővárosi Közterület-fenntartó közötti gazdasági kapcsolat – ismerte el az érdi propagandamédiának adott interjúban a cég ügyvezetője. Aki ugyanakkor reméli, hogy Érd nem lesz Nápoly, amely az elmúlt évtizedben sokszor fuldokolt az utcán halomban álló, el nem szállított szemétben.

Lózungok helyett valódi cselekvés

Érd és térsége országgyűlési képviselője, dr. Aradszki András a súlyos covid-betegségét legyőzve immár ismét nagy energiával vesz részt a parlamenti munkában és képviseli az itt élők ügyeit. A felelős cselekvés jellemzi munkáját, amely az elmúlt 10 évben soha nem látott fejlődést és kormányzati támogatást tett lehetővé az egész térség számára.

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.