Amiben különbözünk

Amiben különbözünk

December elején a baloldali DK-hoz köthető ezalenyeg politikai portál goromba, aljas címmel egy hirdetett cikkben támadta az akkor kórházban, intenzív osztályon fekvő Aradszki András országgyűlési képviselőt, számon kérve, hogy miért "kussol" a Szájer ügyben.

Bősz Anett, a DK országgyűlési képviselő-jelöltje (aki ugye egyúttal Csőzik László felesége) gyorsan igyekezett is elhatárolódni a cikktől és leírta, hogy nem érzi fair-nek egy kórházban fekvő beteg ilyen stílusú támadását. A történet az ő oldaláról rendben is lehetne.

Azonban a többszöri magyarázkodásban Bősz Anett az alábbi sorokat posztolta saját oldalán:” (Aradszki András)…az életéért küzd. És nem, nem tud reagálni a Szájer-botrányra. Azt hiszi bárki, hogy amikor még egészségesen állt velem szemben, nem kaptam kapva az alkalmon mindig, amikor meg lehetett ütni őt? Dehogynem! Most ez egy másik helyzet. Most nem lehet megütni. Alig várom, hogy felépüljön, és az általa képviselt álszent és hazug politikájával együtt együtt agyagba döngölhessük. „

Átolvastam többször a fenti sorokat. Vártam, hogy majd megértem. Azután rájöttem, hogy nem akarom megérteni.

Aradszki András 64 éves. Bősz Anett 33. Minimum az Édesapja lehetne. Emellett van egy politikai kultúra, aminek vannak keretei.

És ne feledjük, hogy a képviselő éppen kórházban fekszik, ráadásul Bősz ezzel a pár mondattal szeretné kifejezni elhatárolódását az ezalenyeg-től.

Valahogy nekem soha, senkivel szemben nem jutott az eszembe hogy majd az „agyagba döngölöm”, még ha politikailag egymástól a lehető legtávolabb is vagyunk.

Egy ilyen esetben, egy nálam 30 évvel idősebb, kórházban fekvő emberrel szemben pedig pláne nem megengedhető ez.

Úgy látszik bármennyire is szeretné valaki visszafogni a benne rejlő gyűlölet és politikai kulturálatlanságot, ilyenkor sem tud mást mutatni, csak ami a természetéből fakad. 

Ez nem a mi stílusunk.

Talán ez is mutatja mi az, amiben nagyon különbözünk. 

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.