A KÖSZÖNET HANGJÁN

Berczi Zita, az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének nyílt levele.

Ez év tavaszán ért a váratlan értesítés: az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. a 2019. évi pályázati pénzeket kapja meg 2021-ben is. A jelenlegi városvezetés okán ezt a cég már nem tudta felhasználni, így kérésemre a Magyar Úszó Szövetség elnöksége határozatban döntött arról, hogy átadhatom ezeket az összegeket az új klubnak. Ők 2 évig egyetlen forint támogatásban sem részesülhettek volna a Szabályzatunk szerint.
Az volt csak a kérésem,hogy minden érdi gyermeknek ingyenes lehessen az idei nyári úszó tábor.
A baloldali politika megakadályozta ezt. Állításuk szerint nem lehetett erre a célra fordítani a pályázati pénzeinket. Állításuk nem felel meg a valóságnak.
NEM ADTÁK ODA.

Kiknek köszönhető ez az összeg?

2019-ben a 2018-as eredmények alapján számolták ki a kluboknak járó támogatási összegeket.
Íme név szerint:
Milák Kristóf, Barocsai Petra, Joó Sára, Kovács Benedek, Jánosi Kristóf, Vigassy Bálint.
Zseniális edzőjük: Selmeci Attila, az ő jobbkeze: Magó Gábor, segítőik: Németh Krisztina és Szele Dávid. Kiváló sportmasszőrünk, Ördög Gábor sem maradhat ki a közös sikereinkből.
Külön köszönet illeti Milák Kristóf szüleit, akik engedélyével végig dolgozhattam a 2018-as évet a ma már olimpiai bajnok fiúkkal és Attilával.

Szeretettel gratulálok mindenkinek!

GRATULÁLOK AZ OLIMPIAI ARANY ÉRMEDHEZ MILÁK KRISTÓF!

Szeretnék pontosítani az átigazolásról:
2018 novemberében Kristóf menni akart Érdről. Segítettem őt ebben a szándékában a MÚSZ elnökének, Wladár Sándornak a segítségével. Nagyon szépen köszönöm!

Berczi Zita ügyvezető

Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft.

Főoldalról ajánljuk

MÉLTÓSÁGGAL ÉS EMELT FŐVEL A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJÁN

Idén 102 éve e napon írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot, melynek értelmében Magyarország területét 283 ezer négyzetkilométerről 93 ezerre, lakosságát 18,2 millióról 7,6 millióra csökkentették. Mintegy 3,2 millió magyar, a magyarság harmada került az új határokon kívülre.
A Nemzeti Összetartozás Napjának városi megemlékezésén Csőzik László polgármester mellett T. Mészáros András önkormányzati képviselő, az érdi Fidesz frakcióvezetője mondott beszédet.
Ennek szerkesztett változatát közöljük.

Kamuzásból jeles, városvezetésből elégtelen

Csőzik László polgármester vitatható adatkezelési technikákkal kiválaszt ötven embert, hogy 72 ezer érdi nevében beszéljen kamu kérdésekről, de olyan ügyekben, amelyek tényleg az itt élők hétköznapjait érinti, nem konzultál az érintettekkel.

Városi rendezvényekre idén is sok pénze lesz a városnak

Miközben évek óta siránkozik a városvezetés, hogy szinte semmire nincs pénze az önkormányzatnak, azért a jó kis szelfi lehetőségeket biztosító rendezvényekre két kézzel szórja a pénzt. Mivel a hivatalos tájékoztatás nem árulja el, hogy mindez mibe kerül és ki fizeti, ezért utánajártunk.

Lesz-e elég hitünk?

„Ezt a fajtát nem lehet másképp kiűzni, csak imádsággal és böjttel” – mondja Jézus apostolainak a holdkóros ember meggyógyítása után (Mk 17,21).