A KÖSZÖNET HANGJÁN

Berczi Zita, az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének nyílt levele.

Ez év tavaszán ért a váratlan értesítés: az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. a 2019. évi pályázati pénzeket kapja meg 2021-ben is. A jelenlegi városvezetés okán ezt a cég már nem tudta felhasználni, így kérésemre a Magyar Úszó Szövetség elnöksége határozatban döntött arról, hogy átadhatom ezeket az összegeket az új klubnak. Ők 2 évig egyetlen forint támogatásban sem részesülhettek volna a Szabályzatunk szerint.
Az volt csak a kérésem,hogy minden érdi gyermeknek ingyenes lehessen az idei nyári úszó tábor.
A baloldali politika megakadályozta ezt. Állításuk szerint nem lehetett erre a célra fordítani a pályázati pénzeinket. Állításuk nem felel meg a valóságnak.
NEM ADTÁK ODA.

Kiknek köszönhető ez az összeg?

2019-ben a 2018-as eredmények alapján számolták ki a kluboknak járó támogatási összegeket.
Íme név szerint:
Milák Kristóf, Barocsai Petra, Joó Sára, Kovács Benedek, Jánosi Kristóf, Vigassy Bálint.
Zseniális edzőjük: Selmeci Attila, az ő jobbkeze: Magó Gábor, segítőik: Németh Krisztina és Szele Dávid. Kiváló sportmasszőrünk, Ördög Gábor sem maradhat ki a közös sikereinkből.
Külön köszönet illeti Milák Kristóf szüleit, akik engedélyével végig dolgozhattam a 2018-as évet a ma már olimpiai bajnok fiúkkal és Attilával.

Szeretettel gratulálok mindenkinek!

GRATULÁLOK AZ OLIMPIAI ARANY ÉRMEDHEZ MILÁK KRISTÓF!

Szeretnék pontosítani az átigazolásról:
2018 novemberében Kristóf menni akart Érdről. Segítettem őt ebben a szándékában a MÚSZ elnökének, Wladár Sándornak a segítségével. Nagyon szépen köszönöm!

Berczi Zita ügyvezető

Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft.

Főoldalról ajánljuk

Újabb beruházás maradhat el a Duna parton

Néhány éve, akkor még ellenzéki szerepben a mostani városvezetés azt mondta, hogy minden beruházás túl van árazva és fölöslegesen költi a pénzt a fideszes vezetés. Most viszont, hogy átvették az irányítást s ezzel a felelősséget is, minden beruházásra azt mondják, hogy „alul volt árazva” és nem elég a pénz a megvalósításra.

Asztalos Éva: „Nem stílusom más embert porba tiporni”

Dr. Asztalos Éva önkormányzati képviselő sokáig a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció érdi elnökeként politizált. Sokakat meglepett, amikor tavaly kilépett a pártból. Ennek okairól is kérdeztük őt, de először arra voltunk kíváncsiak, miért nem vesz részt a baloldal előválasztási kampányában, miért függetlenként indul a jövő évi országgyűlési választáson?

Újabb beruházás maradhat el a Duna parton

Néhány éve, akkor még ellenzéki szerepben a mostani városvezetés azt mondta, hogy minden beruházás túl van árazva és fölöslegesen költi a pénzt a fideszes vezetés. Most viszont, hogy átvették az irányítást s ezzel a felelősséget is, minden beruházásra azt mondják, hogy „alul volt árazva” és nem elég a pénz a megvalósításra.

3500 egyszülős és nagycsaládos nyaralását biztosítja a Mészáros Csoport

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron is mintegy 3500, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek.

Már ottalvósak is lehetnek az Erzsébet-táborok

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak a napközis táborokban vehettek részt a gyerekek, idén viszont az oltás tömegessé válásának köszönhetően az ottalvós táborok is biztonságosan megszervezhetők. Június 20-tól augusztus végéig Zánkán, augusztusban pedig Fonyódligeten is várják a gyerekeket.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.