A fiataloknak tett ígéreteket sem tartották be Érd jelenlegi vezetői

Folytatta a városvezetés szembesítését ígéreteivel rendszeres heti sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, a Fidesz érdi elnöke. Mint kiderült, a fiataloknak tett ígéreteit sem teljesítette a 2019 októberben mandátumot szerzett polgármester és többsége.

“Ez az ígéret volt a legcinikusabb hazugsága H.Csőziknek, Érd Facebook huszárjának.” – fogalmazott T. Mészáros.

Emlékeztetett arra, hogy a fiatalok mellőzés és átejtése nem újkeletű. Már 2015-ben, amikor az előző városvezetés létrehozta az Érdi Ifjúsági Önkormányzatot, a baloldaliak kivonultak az ünnepi, március 15-i Közgyűlésről. Ezzel mutatták meg, mit gondolnak róluk.

A volt városvezető kifejezte meggyőződését, hogy minél hamarabb jutnak a fiatalok felelős helyzetbe, annál hamarabb vállalják is a felelősséget. Ez pedig az összmagyarság eminens érdeke.

A sajtótájékoztatón elhangzott: nem csak ebben merül ki a jelenlegi városvezetés fiatalság ellenessége, hanem konkrét példák is vannak az elmúlt évekből. Amikor az előző ciklusokban iskolákat, óvodákat, bölcsödét terveztek és pályáztak, akkor a mostani városvezetők ellenzékből kijelentették, hogy felesleges: egy önkormányzatnak nem ezzel kell foglalkozni. Pedig az állam adta hozzá a pénzt, sok tízmilliárdot.

Amikor az előző városvezetés létrehozta a kisuszodát: ellene szavaztak. Amikor bővítették a Batthyány Sportcsarnokot: leszavazták. Amikor fejlesztették a kézilabdát, az úszást, akkor az összes hozzászólásuk arról szólt, hogy minek ez?

“A Jégcsarnok, ha az érdi baloldalon múlik, sosem épül meg. Mint ahogy amióta ők vannak, még semmi nem épült. Csak az álságos mellébeszélés, konkrét hazugságok, és a közösségi médiában jónak tetsző, de a valósággal köszönő viszonyban sem lévő, légből kapott virtuális ötletelés folyik 2019 októbere óta.

Két szóval lehet őket meghatározni: idegen érdekekért. Besúgók és provokátorok.” – fogalmazott T. Mészáros András.

Főoldalról ajánljuk

Mi lesz veled, Érdi Városliget?

Az Érdi Városliget egyre népszerűbb az érdiek körében. Minden héten több száz család látogat ki ide sportolni, kikapcsolódni. A baloldal a választási kampányban ádázul támadta a helyet, most pedig a hírek szerint már az üzemeltetési szerződést is felmondták. Pedig sorra jelennek meg a pályázatok, amelyek segítségével még szebbé, még otthonosabbá lehetne tenni a helyet.

Érd a sor végén az élhető magyar városok rangsorában

Magyarországon a Várnegyedben és a belvárosban a legjobb élni, míg a megyei jogú városok között Érd szerepelt a leggyengébben – derült ki az Otthon Centrum nemzetközi trendek alapján felállított rangsorából, amely a 20 ezer főnél népesebb városokat életminőség szempontjából listázta tavaly év végén.

Aradszki András jól lobbizott: Érd is kap a sporttámogatásból

Aradszki András országgyűlési képviselő hatékony közbenjárásnak köszönhetően az Érdi Városi Sportegyesület is részesülhet abból a több mint 2,1 milliárd forint rendkívüli támogatásból, amit a kormány biztosít 45 kiemelt vidéki sportegyesületnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak kompenzálására.