A fiataloknak tett ígéreteket sem tartották be Érd jelenlegi vezetői

A fiataloknak tett ígéreteket sem tartották be Érd jelenlegi vezetői

Folytatta a városvezetés szembesítését ígéreteivel rendszeres heti sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, a Fidesz érdi elnöke. Mint kiderült, a fiataloknak tett ígéreteit sem teljesítette a 2019 októberben mandátumot szerzett polgármester és többsége.

„Ez az ígéret volt a legcinikusabb hazugsága H.Csőziknek, Érd Facebook huszárjának.” – fogalmazott T. Mészáros.

Emlékeztetett arra, hogy a fiatalok mellőzés és átejtése nem újkeletű. Már 2015-ben, amikor az előző városvezetés létrehozta az Érdi Ifjúsági Önkormányzatot, a baloldaliak kivonultak az ünnepi, március 15-i Közgyűlésről. Ezzel mutatták meg, mit gondolnak róluk.

A volt városvezető kifejezte meggyőződését, hogy minél hamarabb jutnak a fiatalok felelős helyzetbe, annál hamarabb vállalják is a felelősséget. Ez pedig az összmagyarság eminens érdeke.

A sajtótájékoztatón elhangzott: nem csak ebben merül ki a jelenlegi városvezetés fiatalság ellenessége, hanem konkrét példák is vannak az elmúlt évekből. Amikor az előző ciklusokban iskolákat, óvodákat, bölcsödét terveztek és pályáztak, akkor a mostani városvezetők ellenzékből kijelentették, hogy felesleges: egy önkormányzatnak nem ezzel kell foglalkozni. Pedig az állam adta hozzá a pénzt, sok tízmilliárdot.

Amikor az előző városvezetés létrehozta a kisuszodát: ellene szavaztak. Amikor bővítették a Batthyány Sportcsarnokot: leszavazták. Amikor fejlesztették a kézilabdát, az úszást, akkor az összes hozzászólásuk arról szólt, hogy minek ez?

„A Jégcsarnok, ha az érdi baloldalon múlik, sosem épül meg. Mint ahogy amióta ők vannak, még semmi nem épült. Csak az álságos mellébeszélés, konkrét hazugságok, és a közösségi médiában jónak tetsző, de a valósággal köszönő viszonyban sem lévő, légből kapott virtuális ötletelés folyik 2019 októbere óta.

Két szóval lehet őket meghatározni: idegen érdekekért. Besúgók és provokátorok.” – fogalmazott T. Mészáros András.

erdihirek.hu

Mennetek kell!

„Sok minden korlátozható ma Érden: az átlátható működés, a közpénzek felhasználásának nyomon követése, a tisztességes és elfogulatlan tájékoztatás. A templom harangja speciel még nem.”

Aki ott volt és aki nem

A 2019 őszétől megváltozott önkormányzatban a helyi Fidesz-KDNP frakció is tette a dolgát. Politikai szempontból az egyik legfontosabb feladatunk és felelősségünk az volt, hogy egyben maradjon a táborunk és megmutassuk: mi vagyunk többen a városban.